Om Oss

Pret's Thai Mat AS ble startet i 2014 av thailandske dame, Nongnuch Frigstad. Ideen var en thai catering service. Men i 2016, begynte hun Pret Thai Takeaway Restaurant i Kirkegata, Kristiansand. Hun vokste opp i Thailand, Ayutthaya hvor hun lærte seg å lage mat av sin mor. I Thailand, hadde hun liten restaurant med kiosk som er mest kjent lokalt.

Thaimat har et rykte på seg for å være sterk. Maten er bygd opp med en balanse mellom de ulike smakene surt, søtt, salt og bittert. Balansen kommer gjennom dyktig kombinasjons av urter og krydder for å oranisere de grunnleggende smakene i hver mattrett. 

Vi beholder den autentiske thailandske harmonien. Vi bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet i våre retter. Vi er en liten take-away restaurant med 6 sitteplasser. Vi lager kun thai mat med den fantastiske gode thai-smaken som vi er kjent for.

Noen ganger er det en oppfatning at thailandske retter er veldig krydret. Men, det er et faktum at langt flere er behagelig mildt krydret med forskjellige typer av chili.